Főoldal   LED termékek   LED alkalmazás   Kapcsolat/Rendelés   Referencia/magunkról   Hírek
Toggle Menu


EditRegion4
led izzó keret
iparcsarnok vilagitas
led sportpálya világítás
LED épület világítás
LED üzlettér világítás
LED iroda világítás

IPARCSARNOKOK LED VILÁGÍTÁSA

Versenyképességük megőrzése érdekében ma minden vállalat számára elengedhetetlen az operációs költségek folyamatos csökkentése. LED az ipari világításbanAz energiaárak növekedése, valamint a környezetszennyezés riasztó következményei miatt az energiafelhasználás hatékonysága egyre inkább előtérbe kerül.

Az általunk kínált LED fényforrások radikálisan csökkentik az energiafogyasztást kimagasló élettartam és kiváló világítási hatékonyság mellett.
Legrégebbi projektünk mára több, mint 5 éves: a beépített több, mint ezer LED ipari fényforrás a mai napig egyetlen meghibásodás nélkül üzemel.

Termékkínálatunkban megtalálhatók az általános csarnokvilágítók mellett a speciális igényeknek megfelelő fényforrások: a magasraktári folyosók megfelelő világítására fejlesztett LED lámpák, a por- és páramentes LED armatúrák, vagy a kifejezetten korrozív környezetre tervezett, felületkezelt LED csarnokvilágítók.

Korszerűsítés vagy új lámpa?

A meglévő iparcsarnokok világításkorszerűsítésekor az első kérdés: meglévő lámpák korszerűsítése vagy új lámpák beszerzése?
Amennyiben a jelenleg T8 fénycsöves armatúrákat alkalmaznak, akkor a retrofit megoldás, azaz LED fénycsövek beépítése a meglévő armatúrákba jelenti a legköltséghatékonyabb megoldást. Professzionális LED fénycsöveinkkel jelentősen növelhető a megvilágítási szint az energiafogyasztás 60%-os csökkentése mellett.
Csarnokvilágítók esetében azonban nem áll rendelkezésre olyan retrofit LED fényforrás, ami megbízhatóan képes kiváltani a 250W és 400W hagyományos lámpákat, így ez esetben mindig az új, komplett lámpák beszerzését javasoljuk.

Lámpa konfiguráció az Ön igényei szerint

LED az ipari világításbanLED csarnokvilágítóink nagymértékben testreszabhatóak: a rögzítés módja, a szükséges IP és IK védelem, a színhőmérséklet, színvisszadás és a fényterítés terén, csakúgy mint a lámpák vezérlése tekintetében számos opció áll rendelkezésre. E nagyfokú testreszabhatóság biztosítja azt, hogy az Ön speciális világítási követelményeinek pontosan megfelelő terméket tudunk ajánlani.

Minden lámpánkhoz tartozik eulum-adatfile, melyet világítás tervezőjének örömmel megküldünk. Kérésére, ajánlatunk mellé díjtalanul DIALux világítás szimulációt készítünk.

 

led izzó keret
ipai led foot
Népszerű termékek

Bemutatóterem1033 Budapest Reményi Ede u. 3. (PPCENTER)
Nyitvatartás: rugalmas - kérjük egyeztessen kollégánkkal

hpLED info

GreenTrade Direct Kft.

Tel: +36-70-9475531
Email: sales @ hpled.hu

IMPRESSZUM

green lighting

© 2010 Greentrade Direct
ipari led foot2