Főoldal   LED termékek   LED alkalmazás   Kapcsolat/Rendelés   Referencia/magunkról   Hírek
Toggle Menu


EditRegion4
led izzó keret
iparcsarnok vilagitas
led sportpálya világítás
LED épület világítás
LED üzlettér világítás
LED iroda világítás

IPARCSARNOKOK LED VILÁGÍTÁSA

Az általunk kínált LED fényforrások radikálisan csökkentik az energiafogyasztást kimagasló élettartam és kiváló világítási hatékonyság mellett.
Legrégebbi projektünk mára több, mint 5 éves: a beépített több, mint ezer LED ipari fényforrás a mai napig egyetlen meghibásodás nélkül üzemel.

Termékkínálatunkban megtalálhatók az általános LED csarnokvilágítók mellett a speciális igényeknek megfelelő fényforrások: a magasraktári folyosók világítására fejlesztett LED lámpák, a por- és páramentes LED armatúrák, vagy a kifejezetten meleg környezetre tervezett, extra hőtűrésű LED csarnokvilágítók.

Leggyakrabban alkalmazott Ipari LED lámpáink

hiLUX csarnokvilágító

Sokoldalúsága miatt ez a leggyakrabban alkalmazott LED csarnokvilágítónk. Választható optika, rögzítési mód és vezérlés, rendkívüli megbízhatóság és kiváló hatékonyság jellemzi.

Acculed LED csarnoklámpa

Speciális aszimmetrikus optikája különösen szűk terek, pl. magasraktári folyosók hatékony megvilágítását teszi lehetővé.

SLTP Triproof LED armatúra

4-5m-nél alacsonyabb belmagasságú műhelyek, gyártócsarnokok hatékony világítására. Por- és páramentes és IK10 ütésvédelemmel rendelkezik.

Lámpa konfiguráció az Ön igényei szerint

LED az ipari világításbanLED csarnokvilágítóink nagymértékben testreszabhatóak: a rögzítés módja, a szükséges IP és IK védelem, a színhőmérséklet, színvisszadás és a fényterítés terén, csakúgy mint a lámpák vezérlése tekintetében számos opció áll rendelkezésre. E nagyfokú testreszabhatóság biztosítja azt, hogy az Ön speciális világítási követelményeinek pontosan megfelelő terméket tudunk ajánlani.

Minden lámpánkhoz tartozik eulum-adatfile, melyet világítás tervezőjének örömmel megküldünk. Kérésére, ajánlatunk mellé díjtalanul DIALux világítás szimulációt készítünk.
Több, mint 8 éves LED ipari világítási tapasztalat és közell száz sikeres projekt áll mögöttünk.

hpled iparcsarnok vilagitas referenciak


tetejére

 

led izzó keret
ipai led foot
Népszerű termékek

Bemutatóterem1033 Budapest Reményi Ede u. 3. (PPCENTER)
Nyitvatartás: rugalmas - kérjük egyeztessen kollégánkkal

hpLED info

GreenTrade Direct Kft.

Tel: +36-70-9475531
Email: sales @ hpled.hu


IMPRESSZUM

green lighting
© 2010 Greentrade Direct
ipari led foot2