LED Világítás az iparban

Nagyteljesítményű és nagy megbízhatóságú LED lámpák üzemcsarnokok, raktárak és általános gyártóterületek beltéri világítására

...

Üzemcsarnokok általános világítása

Az üzemcsarnok, üzemi területek általános világításának tervezése során a legfontosabb szempontok a szabványoknak megfelelő megvilágítás és a homogenitás. Nagy alapterületű és nagy belmagasságú csarnokok esetén a széles vagy közepes fényterítésű LED csarnokvilágítók alkalmazhatók legjobban. Magasraktárak esetében a speciális aszimmetrikus optikai lencsével szerelet lineáris csarnokvilágítók produkálják a legjobb eredményt.

Alacsonyabb belmagasságú helyiségekben az energiahatékony, sorba köthető LED por-és páramentes világítótestek kiváló alternatívát kínálnak a hagyományos fénycsöves armatúrák kiváltására.

Speciális ipari LED lámpák

Egyes iparágakban a világítótesteknek speciális követelményeknek kell megfelelniük. Ilyen kihívást jelent például a nehéziparban gyakori magas környezeti hőmérséklet, ami a normál LED lámpák élettartamát drasztikusan lerövidíti. Az EDGE HT ipari fényvetőnket kifejezetten ilyen környezetre tervezték, akár 80°C hőmérséklet mellett is használható.

A NERO munkaállomás-lámpa a speciális lámpakínálatunknak egy másik példája. Ezt a lámpát a Bosch-Rexroth profilrendszerhez tervezték, ami a kézi szerelősorokon leggyakrabban alkalmazott profil-rendszer.

...