IPARCSARNOKOK LED VILÁGÍTÁSA

Az általunk kínált LED fényforrások radikálisan csökkentik az energiafogyasztást kimagasló élettartam és kiváló világítási hatékonyság mellett.
Termékkínálatunkban megtalálhatók az általános LED csarnokvilágítók mellett a speciális igényeknek megfelelő fényforrások: a magasraktári folyosók világítására fejlesztett LED lámpák, a por- és páramentes LED armatúrák, vagy a kifejezetten meleg környezetre tervezett, extra extra hőtűrésű LED csarnokvilágítók.
A modern kézi szerelősorok munkaállomásainak helyi világítására ajánljuk a Bosch-Rexroth profilba illeszkedő NERO munkaállomás világító lámpánkat

Leggyakrabban alkalmazott Ipari LED lámpáink

hiLUX csarnokvilágító

Sokoldalúsága miatt ez a leggyakrabban alkalmazott LED csarnokvilágítónk. Választható optika, rögzítési mód és vezérlés, rendkívüli megbízhatóság és kiváló hatékonyság jellemzi.

Acculed LED csarnoklámpa

Speciális aszimmetrikus optikája különösen szűk terek, pl. magasraktári folyosók hatékony megvilágítását teszi lehetővé.

SLTP Triproof LED armatúra

4-5m-nél alacsonyabb belmagasságú műhelyek, gyártócsarnokok hatékony világítására. Por- és páramentes és IK10 ütésvédelemmel rendelkezik.

Lámpa konfiguráció az Ön igényei szerint

LED az ipari világításban
LED csarnokvilágítóink nagymértékben testreszabhatóak: a rögzítés módja, a szükséges IP és IK védelem, a színhőmérséklet, színvisszadás és a fényterítés terén, csakúgy mint a lámpák vezérlése tekintetében számos opció áll rendelkezésre. E nagyfokú testreszabhatóság biztosítja azt, hogy az Ön speciális világítási követelményeinek pontosan megfelelő terméket tudunk ajánlani.
Minden lámpánkhoz tartozik eulum-adatfile, melyet világítás tervezőjének örömmel megküldünk. Kérésére, ajánlatunk mellé díjtalanul DIALux világítás szimulációt készítünk.

Több, mint 8 éves LED ipari világítási tapasztalat és közell száz sikeres projekt áll mögöttünk.

hpled iparcsarnok vilagitas referenciak