/**/ /* */

Led Üzletvilágítás

Üzlethelyiségek, vedéglátóhelyek és kiállítótermek általános és kiemelő megvilágítása

...

Általános világítás üzletterekben

Legyen szó kiskereskedelemről, szalonokról vagy éttermekről, a világítás meghatározó szerepet játszik az áruk bemutatásában és a kívánt hangulat megteremtésében.
A bolti világításban 2 fő világítási típus különíthető el: az alapvilágítás és a tárgyvilágítás. Az általános világítás felelős a helyiség alapvető megvilágítási szintjének megteremtéséért. A széles sugárzási szögű LED panelek vagy a nagy világító felülettel rendelkező, mennyezetre szerelt lámpatestek kiválóan alkalmasak erre a feladatra. A beépíthető lámpák közül az opál burkolattal ellátott süllyesztett lámpák a legalkalmasabbak általános megvilágításra.

A függőlámpák, különösen a nagyobb, dekoratív gyűrűs lámpatestek használata nemcsak az általános megvilágításhoz járul hozzá, hanem a helyiség egyik fénypontjaként is szolgálhat.

Kiemelő világítás

A kiemelő világítás feladata, hogy felhívja a vendég figyelmét a termékekre vagy bizonyos tárgyakra. A 3 fázisú sínrendszerek a legrugalmasabb megoldást jelentik erre a célra. A különböző méretű tárgyak pontos megvilágításához különböző fényterítéssel rendelkező lámpák széles választéka áll rendelkezésre. Akár egy falszakaszt kell megvilágítani, akár egy kisebb tárgyat kell kiemelni, mindig van a megfelelő világítási szögű és teljesítményű fénysugárzó.

A kifejezetten üzletek megvilágítására tervezett süllyesztett lámpatestek szintén jó választást jelentenek. Forgatható és billenthető fejük lehetővé teszi, hogy a megvilágítást a kívánt tárgyra irányítsuk.

...