ÜZLETHELYISÉGEK MEGVILÁGÍTÁSA - LEDES ÜZLETVILÁGÍTÁS

LED világítás üzlethelyiségben

Az üzlethelyiségek, bemutatótermek kialakításának, az áruk prezentációjának igen fontos eleme a világítás.

A jól megtervezett világítási stratégiával ráirányíthatjuk a vásárlók figyelmét az új árucikkekre, láthatóvá tehetjük azok minőségét és bemutathatjuk, hogyan érdemes az árucikkeket elhelyezni otthon, a vásárlás után.

SZÍNVISSZADÁS - CRI

Az üzlethelyiségek világításakor az alkalmazott fényforrások színvisszaadási képessége (CRI-je) különösen fontos: az ipari LEDeknél alkalmazott Ra70 színvisszadás itt nem megfelelő: míg általános világításként az Ra80 érték elfogadható, pl. divatárú üzletek esetében az Ra90+ színvisszadású LEDdel szerelt lámpák alkalmazása ajánlott.

A magas CRI hangsúlyozza a kiállított termékek valós színeit, a textíliák telt, élénk színeket mutatnak, ami segít bevonzani a vásárlókat.

SPECIÁLIS SPREKTUMÚ LED ÜZLETVILÁGÍTÓK A RAGYOGÓ SZÍNEKÉRTA magas színvisszadási indexű általános üzletvilágítókon túlmenően, kínálunk egyes áruféleségekhez tervezett speciális színsprektumú LED lámpákat.

A fehér textíliákban és festékekben alkalmazott foszforos fehérítők felelnek azért, hogy a textíliát ragyógó fehérnek lássuk.

Azonban a hagyományos LEDek nem tartalmazzák a fehérító aktiváláshoz szükséges 300-400nm-es színspektrumot. Az egyes lámpáinkkal rendelhető speciális SNOWHITE LED e problémára kínál megoldást: színsprektuma aktiválja a fehérítő anyagot, így a textíliát ragyogó fehérnek látjuk.

Élelmiszerüzletek részére ajánljuk a speciális AROMA színspektrumot, ami a pékáruk aranysárga színét emeli ki, illetve a RUBY-t, ami a húsáruk élénkvörös színeit hangsúlyozza. Kozmetikai termékek és általános célú boltvilágítás esetén alkalmazza a MELA spektrumot, ami a 4500K tiszta fehér színhőmérsékletet magas Ra90 színvisszadással párosítja.

Fényforrásaink ledes üzletvilágításhoz