Magunkról

...

Professzionális LED világítás 2008 óta

A Greentrade Direct Kft. 2009-es alapítása óta azon dolgozunk, hogy a hpLED az ipari és kereskedelmi LED világítás magyarországi piacán vezető szerepet töltsön be. Termékpalettánk összeállítása során nagy gondot fordítunk arra, hogy professzionális elváráoknak megfelelő és emellett kiváló ár/teljesítmény arányt képviselő termékeket kínáljunk.

Cégünk központja és bemutatóterme Budapesten található, emellett Németországban és Ausztriában működő kereskedelmi képviseleteink jóvoltából ezen országokban is jelentős ügyfélkörrel büszkélkedhetünk.Lépjen velünk kapcsolatba

Minőségi irányelveink

  • Működésünk alappillére a közvetlen gyártói kapcsolat. Termékeinket közvetlenül az általunk is rendszeresen auditált gyártóktól szerezzük be, így biztosítani tudjuk az elérhető legkedvezőbb árat és ellenőrzött minőséget.
  • Termékeink mellé kimagasló vevőszolgálatot és garanciális feltételekt nyújtunk.
  • Elkötelezettek vagyunk üzleti folyamataink folyamatos feljesztése mellett szolgáltatási színvonalunk állandó javítása érdekében
  • Elkötelezettek vagyunk beszerzési és logisztikai költségeink folyamatos csökkentése mellett annak érdekében hogy termékeinket a lehető legkedvezőbb áron kínálhassuk.
Betekintés budapesti bemutatótermünkbe
...