Sportcsarnokok, sportpályák LED világítása

Speciális LED lámpák beltéri és kültéri sportpályák hatékony megvilágítására

...

Tornatermek, sportcsarnokok világítása

A többcélú sportcsarnokokban és tornatermekben a nagy teljesítmény és a jó megvilágítás mellett fontos szempont az ütésállóság (IK védelmi osztály). A lineáris LED-es beltéri lámpatestek IK10-es ütésállósággal rendelkeznek, míg az Aurora és hiLUX beltéri lámpatestek labdabiztos védőráccsal is kaphatók.

A sportvilágítás másik rendkívül fontos szempontja a hatékony káprázásvédelem. A precíz optikai lencsék használata vakításmentes fényt tesz lehetővé, feladatspecifikus sugárzási szöggel.

Kültéri sportpályák, focipályák világítása

A sportpályák, különösen a futballpályák megfelelő megvilágításához rendkívül nagy teljesítményű és pontosan meghatározott, keskeny sugárzási szögű lámpatestek használata szükséges. Az MFL PLUS LED-es reflektoraink 1400 W-ig elérhetőek. A kilenc választható optikai lencsével a világítás pontosan megtervezhető, és a magas fényerő miatt alkalmasak stadionok megvilágítására is.

A New Edge sport reflektort kifejezetten teniszpályák megvilágítására tervezték. A nagy teljesítményű LED-ek és a precíz optika kiváló megvilágítást és egyenletességet biztosítanak, miközben a fényt előre vetítik a pályára, jelentősen csökkentve a fényszennyezést.

...